Промоција књиге БИТЛСИ

08/09/2014

Промоција књиге „Битлси“ у издању издавчке куће Лагуна, аутора Хантер Дејвис одржаће се у среду 10. септембра 2014. у 19:30 часова у клубу Трибине младих, Културног центра. У разговору учествују Дејан Цукић и Витомир Симурдић. Биће емитована музика и нови документарни материјал!!!

„ДОКУМЕНТ СТОЛЕЋА“

МАРШАЛ МАКЛУАН

ПОСТОЈИ САМО ЈЕДНА КЊИГА КОЈА ЈЕ ИСТИНСКИ ПРОНИКЛА У БИТЛСЕ, А ТО ЈЕ ОВА – КЉУЧНИ СВЕТСКИ БЕСТСЕЛЕР ЧИЈИ ЈЕ ЗНАЧАЈ РАСТАО С БИТЛСИМА ОД ПРВОГ ОБЈАВЉИ-ВАЊА ДО ДАНАС.

Хантер Дејвис је 1967. и 1968. уз Битлсе провео осамнаест месеци када су на врхунцу моћи дефинисали генерацију и променили лице популарне музике. Као њихов једини озваничени биограф, имао је непоновљив приступ не само Џону, Полу, Џорџу и Рингу већ и њиховим пријатељима, породицама и сарадницима. Присутан у пресудном тренутку, он је сакупио читаво благо интимног и разоткривајућег материјала који ову класичну књигу о Битлсима још увек чини путоказом за све друге биографе.

Хантер Дејвис је остао близак са члановима састава и тако годинама имао приступ новим информацијама. У овом издању, више од четрдесет година од првог објављивања, садржан је материјал који никада раније није објављен, из ауторових архива, али и од самих Битлса, што омогућава нови увид у легенду о њима.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања