Poziv za volontere za INFANT 2013.

14/06/2013

Pridruži se i ti, postani deo jednog od najzanimljivijih festivala u Novom Sadu! 

 

INFANT (Internacionalni festival alternativnog i novog teatra) je kreiran sa velikom željom da otvori novi prostor razmene kulturnih vrednosti sa svetom i da obezbedi adekvatan kontekst za kreativnu energiju mladih stvaralaca. Ove godine se realizuje 40. festival i u svojoj dugoj tradiciji uvek smo istrajavali na ovim vrednostima, na promociji novog, na inventivnosti i originalnosti. Verujemo da su to vrednosti koje i tebe krase!

Festival se ove godine realizuje u periodu od 25. juna 2013. do 01. jula 2013. godine, a program se odvija na otvorenim i zatvorenim gradskim lokacijama (KCNS, SNP, Letnji bioskop); očekivana poseta je oko 10.000 ljudi za svih 7 dana. Za uspešnu realizaciju ovogodišenjg festivala potrebna nam je pomoć i podrška volontera.

Volonteri će biti angažovani na sledećim poslovima:
• doček gostiju
• hostovanje gostujućih pozorišnih trupa
• logistička pomoć tokom festivala
• podela flajera i promotivnog materijala

Po završetku roka za prijavljivanje, biće organizovan pripremni sastanak sa volonterima tokom kojeg će volonteri detaljno biti upoznati sa svojim zaduženjima, a biće kreiran i detaljan plan rada.

Volonteri će biti angažovani tokom celog dana, svakog dana festivala, a precizna satnica će biti određena sa svakim volonterom u zavisnosti od konkretnog zaduženja koje će obavljati.

Za volontiranje na ovom festivalu potrebno je da potencijalni volonteri govore engleski jezik, a poželjno je znanje i drugih jezika kao i da imaju intersovanja za pozorište.
Volonterima će biti omogućen besplatan ulaz na sve predstave i druge programe festivala. Tokom angažmana biće obezbeđeno osveženje i sendviči.

Ukoliko želite da volontirate na festivalu INFANT, pošaljite mejl prijave sa svojim osnovnim podacima i kontaktima na [email protected] (u naslovu mejla stavite „prijava za INFANT“) najkasnije do 23. juna 2013. godine. Sastanak sa izabranim kandidatima održaće se u ponedeljak 24.juna u 12 časova. Prisustvo na tom sastanku je obavezno, a neučestvovanje na istom povlači diskvalifikaciju kandidata.

Vidimo se na INFANT-u!

 

Kontakt osobe:

Svetlana Lukić

0643630795

Milan Vračar 
0641814539

 

 

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja