Позив за волонтере за ИНФАНТ 2013.

14/06/2013

Придружи се и ти, постани део једног од најзанимљивијих фестивала у Новом Саду! 

 

ИНФАНТ (Интернационални фестивал алтернативног и новог театра) је креиран са великом жељом да отвори нови простор размене културних вредности са светом и да обезбеди адекватан контекст за креативну енергију младих стваралаца. Ове године се реализује 40. фестивал и у својој дугој традицији увек смо истрајавали на овим вредностима, на промоцији новог, на инвентивности и оригиналности. Верујемо да су то вредности које и тебе красе!

Фестивал се ове године реализује у периоду од 25. јуна 2013. до 01. јула 2013. године, а програм се одвија на отвореним и затвореним градским локацијама (КЦНС, СНП, Летњи биоскоп); очекивана посета је око 10.000 људи за свих 7 дана. За успешну реализацију овогодишењг фестивала потребна нам је помоћ и подршка волонтера.

Волонтери ће бити ангажовани на следећим пословима:
• дочек гостију
• хостовање гостујућих позоришних трупа
• логистичка помоћ током фестивала
• подела флајера и промотивног материјала

По завршетку рока за пријављивање, биће организован припремни састанак са волонтерима током којег ће волонтери детаљно бити упознати са својим задужењима, а биће креиран и детаљан план рада.

Волонтери ће бити ангажовани током целог дана, сваког дана фестивала, а прецизна сатница ће бити одређена са сваким волонтером у зависности од конкретног задужења које ће обављати.

За волонтирање на овом фестивалу потребно је да потенцијални волонтери говоре енглески језик, а пожељно је знање и других језика као и да имају интерсовања за позориште.
Волонтерима ће бити омогућен бесплатан улаз на све представе и друге програме фестивала. Током ангажмана биће обезбеђено освежење и сендвичи.

Уколико желите да волонтирате на фестивалу ИНФАНТ, пошаљите мејл пријаве са својим основним подацима и контактима на [email protected] (у наслову мejла ставите „пријава за ИНФАНТ“) најкасније до 23. јуна 2013. године. Састанак са изабраним кандидатима одржаће се у понедељак 24.јуна у 12 часова. Присуство на том састанку је обавезно, а неучествовање на истом повлачи дисквалификацију кандидата.

Видимо се на ИНФАНТ-у!

 

Контакт особе:

Светлана Лукић

0643630795

Милан Врачар 
0641814539

 

 

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања