ПОЗИВ ВОЛОНТЕРИМА ЗА EУРО-ИН ФИЛМ 2014

01/12/2014

Придружи се!!! Фестивал европског и независног филма ЕУРО–ИН ФИЛМ 2014 је промоторни и промотивни фестивал европске филмске културе и уметности и светског професионалног независног филма који промовише актуелности у европском и професионалном независном филму. Током претходних година приказали смо више од 200 наслова на сваком фестивалу и угостили еминентене филмске раднике из земље и света.

Од 4. до 28. децембра 2014. биће одржан 18. Фестивал европског и независног филма ЕУРО–ИН ФИЛМ.
Традиционално ће угостити глумце, редитеље из земље и света. Програм ће бити одржан у згради Културног центра Новог Сада. За успешну реализацију овогодишењг фестивала потребна нам је помоћ и подршка волонтера.
Волонтери ће бити ангажовани на следећим пословима:
  • дочек гостију
  • хостовање гостију из земље и инoсtранства
  • логистичка помоћ током фестивала
  • подела флајера и промотивног материјала
  • писање вести и извештаја за сајт 
По завршетку рока за пријављивање, биће организован припремни састанак са волонтерима током којег ће волонтери детаљно бити упознати са задужењима, а биће креиран и детаљан план рада.
Волонтери ће бити ангажовани неколико сати дневно, не током читавог Фестивала већ у складу са програмским тематом за који ће бити задужени, а прецизна сатница и трајање ангажмана ће бити одређени са сваким волонтером у зависности од конкретног задужења које ће обављати.
За волонтирање на овом фестивалу није обавезно потребно да потенцијални волонтери говоре енглески језик, мада је пожељно. Пожељно је и да имају интересовања за филм. Волонтерима ће бити омогућен бесплатан улаз на све филмове и друге програме фестивала. Током ангажмана биће обезбеђено освежење и сендвичи.
Уколико желите да волонтирате на фестивалу ЕУРО–ИН ФИЛМ 2014 ,пошаљите мејл пријаве са својим основним подацима и контактима на [email protected] (у наслову мејла ставите „пријава за волонтере“) најкасније до 3. децембра 2014. године. Састанак са изабраним кандидатима одржаће се,такође, у среду 3. децембра у 12 часова у клубу Трибина младих.
Пошаљите следеће податке
1. Име и презиме
2. Контакт телефон
3. Имејл адреса
4. Кратку биографију
5. Напомену за шта се пријављујете

Више информација можете добити путем мејла [email protected] или на бројеве телефона: 062 791 315, 021 528 972

Видимо се на Фестивалу!!!

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања