Početni engleski za nezaposlene u Američkom kutku

29/08/2014

Američki kutak organizuje još jedan kurs početnog engleskog namenjen nezaposlenima!
Ovaj besplatan kurs će početi 15. septembra i trajaće 7 nedelja, a časovi će se održavati ponedeljkom i sredom od 9.30 do 11.00 časova u Američkom kutku (Petra Drapšina 3).
Kurs će voditi Stefan Bognar, apsolvent Filozofskog fakulteta na Odseku za anglistiku i polaznik UGRAD programa za školovanje talentovanih studenata u Americi. Pored studija bavi se i prevođenjem, a do sada je preveo dve knjige za izdavačku kuću Psihopolis.
Realizaciju ovog kursa omogućila je Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu i World Learning Center koji su obezbedili knjige i sertifikate za polaznike/ce ovog kursa.
Kako biste se prijavili na ovaj kurs, potrebno je, pre svega, da se učlanite u Američki kutak Novi Sad (članstvo je besplatno samo je potrebno da donesete jednu svoju fotografiju, manjeg formata i ličnu kartu), da napišete kratko motivaciono pismo na srpskom (od 200 do 250 reči) i pošaljete ga zajedno sa dokazom o nezaposlenosti i kontakt podacima (ime prezime, godine, zanimanje, telefon, imejl) na našu imejl adresu [email protected]
U motivacionom pismu bi trebalo da se nalaze sledeće informacije:
1. Da li ste pre učili engleski? Ako da, na kom ste nivou znanja?
2. Kako će vam koristiti ovaj kurs i gde ćete primeniti stečeno znanje?
Prijave traju do 12. septembra 2014. a ukoliko bude mnogo prijava samo odabrani/e kandidati/kinje će biti obavešteni/e o rezultatima.
VAŽNE NAPOMENE:
Kurs je namenjen potpunim početnicima/cama tako da vas molimo da se NE PRIJAVLJUJETE ukoliko znate da se sporazumete na engleskom jeziku.
Takođe, kurs mogu pohađati samo oni koji ga do sada nisu pohađali!
Kurs može pohađati maksimum 13 polaznika/ca.

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja