Почетни енглески за незапослене у Америчком кутку

29/08/2014

Амерички кутак организује још један курс почетног енглеског намењен незапосленима!
Овај бесплатан курс ће почети 15. септембра и трајаће 7 недеља, а часови ће се одржавати понедељком и средом од 9.30 до 11.00 часова у Америчком кутку (Петра Драпшина 3).
Курс ће водити Стефан Богнар, апсолвент Филозофског факултета на Одсеку за англистику и полазник UGRAD програма за школовање талентованих студената у Америци. Поред студија бави се и превођењем, а до сада је превео две књиге за издавачку кућу Психополис.
Реализацију овог курса омогућила је Амбасада Сједињених Америчких Држава у Београду и World Learning Center који су обезбедили књиге и сертификате за полазнике/це овог курса.
Како бисте се пријавили на овај курс, потребно је, пре свега, да се учланите у Амерички кутак Нови Сад (чланство је бесплатно само је потребно да донесете једну своју фотографију, мањег формата и личну карту), да напишете кратко мотивационо писмо на српском (од 200 до 250 речи) и пошаљете га заједно са доказом о незапослености и контакт подацима (име презиме, године, занимање, телефон, имејл) на нашу имејл адресу [email protected]
У мотивационом писму би требало да се налазе следеће информације:
1. Да ли сте пре учили енглески? Ако да, на ком сте нивоу знања?
2. Како ће вам користити овај курс и где ћете применити стечено знање?
Пријаве трају до 12. септембра 2014. а уколико буде много пријава само одабрани/е кандидати/киње ће бити обавештени/е о резултатима.
ВАЖНЕ НАПОМЕНЕ:
Курс је намењен потпуним почетницима/цама тако да вас молимо да се НЕ ПРИЈАВЉУЈЕТЕ уколико знате да се споразумете на енглеском језику.
Такође, курс могу похађати само они који га до сада нису похађали!
Курс може похађати максимум 13 полазника/ца.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања