Музичке радионице Ел Система 10. октобра у КЦНС-у

05/10/2018

Културни центар Новог Сада
Среда 10.октобар
10.00-12.00 и 16.00-17.30

 

Музичке радионице, које ће водити шпански солфеђиста и Ел Система (El Sistema) експерт Педро Реига, биће одржане у Великој сали Културног центра Новог Сада. Полазници радионица имаће прилику да нова знања стекну у среду 10. октобра у два термина: од 10 до 12 сати и од 16 до 17:30.

Уколико сте заинтересовани за свет музике и желите да савладате различите ритмичке фигуре и ноте на један сасвим нов и забаван начин, ово је програм за вас.

Музичке радионице намењене су деци, али позивамо и све заинтересоване професоре који ће имати прилику да сазнају више о методологији и начину организовања радионица кроз разговор са Педром Реигом.

Иновативна методологија брзог музичког описмењавања кроз игру, коју развија школа Ад Либитум из Шпаније, иновација је на пољу музичког образовања и подједнако занимљива за децу свих узраста, музичке педагоге отворене за нове и креативне приступе подучавању, али и родитеље и музичке ентузијасте који желе да искусе музику на другачији начин и добро се забаве.

Радионицу реализује организација Мusic Art Project у оквиру програма Ел Система Србија, у сарадњи са Културним центром Новог Сада и Центром за социјални рад града Новог Сада.

Радионица је бесплатна за све посетиоце.

Дођите да учимо кроз музику. Бићете нам драги гости.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања