Култура у покрету

24/06/2015

Промоција кандидатуре Града Новог Сада за Европску престоницу културе 2021.

У оквиру промоције кандидатуре Града Новог Сада за Европску престоницу културе 2021. године биће организован низ активности у циљу информисања шире јавности о овом важном процесу за Град Нови Сад.

Тим поводом у суботу, 27. јуна наступиће Новосадски нонет, који окупља најбоље мушке професионалне певаче, и то на несвакидашњим локацијама – на новосадским пијацама. Овај деветочлани ансамбл присутне ће обрадовати репертоаром староградских песама у новим аранжманима. Тако ће од 11.00 часова наступити на Сателитској пијаци, истог дана у 12.00 часова на Футошкој пијаци, да би последњи наступ извели на Лиманској пијаци с почетком у 13.00 часова.

На овај начин желимо да укажемо на важност приближавања културних садржаја свим грађанима Новог Сада и подсетимо их каквим креативно-уметничким потенцијалом располаже наш град.

Позивамо све заинтересоване суграђане да се прошетају до најближе пијаце и учествују у овом несвакидашњем културном догађају, како би се на тај начин више информисали о кандидатури свог града за ову престижну титулу.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања