event_note Изложба
23.12.2019 - 24.01.2020 access_time 20:00

Зимска продајна изложба

location_on Мали ликовни салон
event_note Изложба
23.12.2019 - 24.01.2020 access_time 20:00

Зимска продајна изложба

location_on Мали ликовни салон

Позивамо Вас да нам се у понедељак, 23.12.2019. од 20 часова придружите у Малом ликовном салону на претпразничној чајанци, поводом отварања Зимске продајне изложбе.

Поред двадесетак самосталних, Мали ликовни салон сваке године приређује и по две продајне изложбе. Једна од њих је Зимска продајна изложба на којој своје радове за продају излажу савремени ликовни уметници, од којих је већина већ претходно имала прилике да на самосталним изложбама у нашој галерији представи своја ауторска дела. У месец празничних дана публика ће, све до 24. јануара 2020. године, моћи да погледа најновије радове аутентичних ликовних израза уметника различитих генерација и поетика, као и да по повољним ценама постану поносни власници изложених дела. Тако ће вас ове зиме у Малом ликовном салону дочекати радови следећих аутора: Љубомир Вучинић, Јасна Гулан Ружић, Сима Гуцунски, Весна Јанић Пантовић, Драган Јанков, Горан Јуреша, Бојан Кириџић, Драгана Којић, Лазар Марковић, Миодраг Миљковић – Мија, Александар Обровски, Моника Сигети, Габриела Хајзлер и Ванчо Христов.

У продужетку галерије МЛС, у њеном продајном делу, током читаве године у понуди су радови преко 50 ликовних уметника, а ту се, такође, може доћи и до скоро свих књига у издању КЦНС од 2009. године до данас.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања