event_note Трибине
10.05.2019 - 10.05.2019 access_time 18:00

Tрибина „Кораци за превазилажење проблема у партнерству и родитељству“ 10. маја у клубу „Трибина младих“

location_on Трибина младих
event_note Трибине
10.05.2019 - 10.05.2019 access_time 18:00

Tрибина „Кораци за превазилажење проблема у партнерству и родитељству“ 10. маја у клубу „Трибина младих“

location_on Трибина младих

Педагошко психолошко саветовалиште „Игрологија“ у сарадњи са Културним центром Новог Сада одржаће трибину „Кораци за превазилажење проблема у партнерству и родитељству“ у петак, 10. маја у 18 часовa, у клубу „Трибина младих“ Културног центра Новог Сада. На трибини ће говорити: мр Мирослава Вучетић Ћирић психолог-психотерапеут, тренер асертивне комуникације, Јелена Вишекруна, мастер педагог, дечији интегративни психотерапеут, тренер емоционалне писмености и асертивне комуникације, Душанка Илић, дипломирани педагог, интегративни дечији психотерапеут, Вишња И. Дивилд Жежељ, дипломирани педагог, дечији интегративни психотерапеут, тренер емоционалне писмености и асертивне комуникације.

На трибини ће се кроз интерактивну панел дискусију са стручњацима разговарати о суштинским  изазовима, проблемима и кризама са којим се савремена породица суочава.

Специфичност трибине је у томе што ћемо се усмерити на конкретне начине за превазилажење проблема са којима се суочавају функционалне породице па све до оних са којима се суочавају мултипроблемске породице.

Учесницима трибине ће бити омогућено да на потпуно анониман начин поставе врло конкретна питања о потешкоћама са којима се суочавају и да добију конкретне одговоре за своју проблематику, што је још једна посебност ове трибине.

Трибина ће осликати пут развоја породице, од партнерског (учестали конфликти, љубомора, прељуба, проблеми у комуникацији, сексуалност и др) преко родитељског односа (различити модели васпитања, недоследност, родитељска немоћ и др) и бриге о деци од најранијег до тинејџерског узраста са свом проблематиком ове доби (депресија, мањак мотивације, агресивно понашање, зависност од интернета итд).

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања