event_note Циклус
29.10.2013 access_time 20 сати

„Људски мозак-нове границе маркетиншких истраживања“

Циклус: Маркетиншке трибине
location_on Трибина младих
event_note Циклус
29.10.2013 access_time 20 сати

„Људски мозак-нове границе маркетиншких истраживања“

Циклус: Маркетиншке трибине
location_on Трибина младих

dig markУ склопу циклуса нових трибина у Културном центру Новог Сада одржаће се први пут трибина из области маркетинга и адвертајзинга. Тачније, у уторак, 29.10.2013. у 20 сати, биће одржано предавање професора на МБА програму Универзитета Шефилд др Николаоса Димитриадиса на тему: Људски мозак- Нове границе маркетиншких истраживања.

Професор ће нас упознати са савременим трендом у маркетиншким истраживањима која ће нас увести у проблематику нове области НЕУРОМАРКЕТИНГА. Професор ће покушати да одговори на питање како наш мозак фунционише у комплексним когнитивно-опажајним процесима. Поред представљања истраживања која је спроводио, професор ће показати да ће у будућности маркетинг стручњаци морати да овладају различитим дисциплинама и да буду добро информисани о најновијим достигнућима из области неуропсихологије, неуробиологије и сл.

Ово предавање може бити кључно за ваш професионални развој. Уђите у свет неуромаркетинга. Културни центар је за Вас обезбедио бесплатно предавање. Предавање ће бити одржано на енглеском језику.

Следећа трибина из ове области биће одржана у четвртак, 7. октобра 2013, у 20 сати, а предавач ће бити психолог и маркетинг експерт Александар Шибул.

Предавач: др Никос Димитријадис са Шефилд универзитета

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања