Zelena debata: VIRTUELNI GRAD – Novi Sad na društvenim mrežama

30/05/2016

Zelena debata: Virtelni grad – Novi Sad na društvenim mrežama biće održana u sredu 1. juna u 19 časova na “Tribini mladih”. Autor debate je Danilo Koprivica.

koprivica

 Zelena debata je forma susretanja stručne i laičke javnosti, institucionalnih i vaninstitucionalnih zainteresovanih strana, na teme iz oblasti kulture urbanog življenja.

Ovaj put, na sesiji pod nazivom VIRTUELNI GRAD, Novi Sad na društvenim mrežama,  pričće se o fenomenu on-lajn zajednice i njenom uticaju na virtuelni i na stvarni život  grada.  Bezmalo 80.000 Novosađana nema dilemu da li da veruje samo svojim očima ili i slikama iz života, na način kako ga vide Slađana Gajić Šta je novosadski,  Nikola ArežinaFruškać i Nikola Bilić – NSU-Uživo sa novosadskih ulica.

Da li je Grad svestan njihovog potencijala i da li ga dovoljno koristi? Koliko kulturne institucije prepoznaju ove mreže kao najdirektniji i najefikasniji kanal komunikacije sa mlađim generacijama?

Kao i uvek, na kraju će biti upućeni javni zahtevi i predlozi  nadležnima, sa ciljem da se utiče na odluke na lokalnom nivou ali i na zakonska rešenja, kojima se preuzima odgovornost za sveukupan održivi razvoj društvene zajednice.

 

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja