Зелена дебата: ВИРТУЕЛНИ ГРАД – Нови Сад на друштвеним мрежама

30/05/2016

Зелена дебата: Виртелни град – Нови Сад на друштвеним мрежама биће одржана у среду 1. јуна у 19 часова на „Трибини младих“. Аутор дебате је Данило Копривица.

koprivica

 Зелена дебата је форма сусретања стручне и лаичке јавности, институционалних и ванинституционалних заинтересованих страна, на теме из области културе урбаног живљења.

Овај пут, на сесији под називом ВИРТУЕЛНИ ГРАД, Нови Сад на друштвеним мрежама,  причће се о феномену он-лајн заједнице и њеном утицају на виртуелни и на стварни живот  града.  Безмало 80.000 Новосађана нема дилему да ли да верује само својим очима или и сликама из живота, на начин како га виде Слађана Гајић Шта је новосадски,  Никола АрежинаФрушкаћ и Никола Билић – НСУ-Уживо са новосадских улица.

Да ли је Град свестан њиховог потенцијала и да ли га довољно користи? Колико културне институције препознају ове мреже као најдиректнији и најефикаснији канал комуникације са млађим генерацијама?

Као и увек, на крају ће бити упућени јавни захтеви и предлози  надлежнима, са циљем да се утиче на одлуке на локалном нивоу али и на законска решења, којима се преузима одговорност за свеукупан одрживи развој друштвене заједнице.

 

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања