„Учим+Знам=Вредим“

24/11/2015

У Културном центру Новог Сада на Трибини младих одржаће се свечани пријем за ученике који су учествовали у пројекту „Учим+знам=вредим“  у суботу 28. новембра 2015. године у 11 сати. Том приликом ученицима и ученичким тимовима који су промовисани на билбордима биће уручене захвалнице и пригодни поклони, а добородошлицу ће им пожелети в.д. директора Културног центра Бојан Панаотовић.

11049524_866292420150933_6486881243235939469_n

Удружење за промоцију друштвене одговорности из Новог Сада уз подршку Покрајинског секретаријата за науку и технолошки развој и Града Новог Сада реализује пројекат „Учим+Знам=Вредим“ који има за циљ промоцију најуспешнијих новосадских основношколаца и средњошколаца на билбордима. Почетком недеље на 14 локација у граду постављени су билборди на којима су ученици и ученички тимови са територије Града Новог Сада који су у школској 2014/2015. години остварили најзначајније успехе на републичким и међународним такмичењима у науци и уметности.

Пројекат „Учим+Знам=Вредим“ је реализован од априла до септембра ове године у сарадњи са новосадским основним и средњим школама, које су кандидовале своје најбоље ђаке. Пријављено је више од 60 ученика, а стручни жири изабрао је најбоље од најбољих који су истакнути на билбордима на новосадским улицама.

У годинама континуиране девалвације друштвених вредности и узора, група људи окупљених око Удружења за промоцију друштвене одговорности покушала је да, уз несебичну помоћ бројних појединаца, предузећа, установа и институција, понуди Новосађанима и гостима нашег града једну другачију слику и праве узоре, а самим тим и да се захвали тим младим људима на успеху који су остварили, јер на такмичењима нису само представљали себе, већ и своју школу и свој град.

Ови млади људи представљају велику друштвену вредност и желимо да им укажемо пажњу и подстакнемо их да и надаље унапређују себе, своје знање и способности и наставе да остварују успехе на научним, уметничким и спортским пољима представљајући Нови Сад на најлепши могући начин.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања