Сертификовани семинар – Иновација знања у маркетингу у туризму, 26. марта у Културном центру

24/03/2014

Кластер креативних индустрија Војводине организује Семинар под називом “Иновација знања у маркетингу у туризму” – промоција туристичких и искуствених производа и услуга у туризму.

Семинар ће се одржати 26. Марта, 2014. с почетком у 10 часова у Културном центру Новог Сада (Трибина младих, други спрат), Католичка порта 5, у Новом Саду.

Семинар је намењен предузетницима и малим и средњим предузећима из туристичких и сродних делатности као и почетницима и студентима који желе да раде и граде каријеру у индустрији туризма. Семинар обухвата теме практичне примене у пракси за постизање конкурентне предности на тржишту. Предавачи су др Сузана Салаи редован професор Универзитета у Новом Саду у пензији, са преко четири деценијског искуства у образовању и привреди, и развијању дисциплина којима је генерацијама преносила знање и формирала стручњаке из различитих сегмената маркетинга, Јелена Петровић-Звекић маркетинг менаџерка, стручњак за управљање и развој бренда и Татјана Калезић, директорка Кластера креативних индустрија Војводине, саветник и тренер за развој предузетништва, бизниса и иновација.

Полазницима семинара ће бити уручени сертификати “Иновација знања у маркетингу у туризму” – промоција туристичких и искуствених производа и услуга у туризму.

НАПОМЕНА: Пријава за семинар је обавезна, на емаил: [email protected], послати: Наслов – Пријава за семинар, име и презиме, назив фирме или занимање, најкасније до 24. марта, 2014.

ПРОГРАМ

10:00 Регистрација учесника
10:30 Савремене тенденције маркетинга у туризму, планирање и развој у МСП, др Сузана Салаи
12:00 Пауза
12:15 Врсте промоција и употреба маркетинг алата и нових медија за постизање предности на тржишту, Јелена Петровић-Звекић
13:45 Пауза
14:15 Развој и увођење иновација, искуствена и креативна економија, Татјана Калезић
15:45 Додела сертификата

http://kvik.rs/inovacije-u-marketingu-u-turizmu-2014

Добродошли!

grb-vojvodinekcns

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања