Савремена бајка „Мајстор чаролије“ промовисана у КЦНС

28/08/2021

У клубу „Трибина младих“ Културног центра Новог Сада одржана је промоција књиге Мајстор чаролије ауторке Тање Чањи. На промоцији су, поред ауторке, говориле Мирослава Петровић – власница издавачке куће „Мирослав“ и Светлана Фуцић – књижевница и рецензенткиња издања. Модерирао је Мирко Слокар, а у музичком делу програма обоу је свирала Ања Антић уз клавирску пратњу Душка Швоње.

Мајстор чаролије је савремена бајка која кроз авантуре јунака Леа доноси причу о самоспознаји и померању личних граница. О томе колико је важна вера у себе и упознавање властитог унутрашњег биће говорила је ауторка Тања Чањи, NLP тренер и ECA couch.

-Књига је написана с идејом да свако може да је чита, без икаквог предзнања о NLP-у, и има циљ да читаоца потакне на лепе ствари, на чаролију коју ће неко доживети као бајку, а неко као исконску животну истину – истакла је ауторка.

Рецензенткиња Светлана Фуцић похвалила је књигу која, иако је ауторкин првенац, показује изузетну зрелост.

-Ова књига нас просто тера да мале али и оне друге неуспехе не стављамо под тепих, већ да се с њима суочимо. Књига обилује симболима, а нарочито се истиче симболика имена као што су Гавра, Ведран, Слађан…

 

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања