РЕПРИЗА „ЛОШЕ КОПИЈЕ ЖИВОТА“ У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ НОВОГ САДА 26.02.2015.

24/02/2015

 

Бунт нове генерације ношен снажним битовима

Прва реприза хип-хоп мјузикла „Лоша копија живота“ биће одржана у четвртак 26. фебруара од 20 часова у Културном центру Новог Сада. Улазнице, које коштају 500 динара, се могу купити преко Гигс Тикса.

Музика иза које стоји стваралачки таленат Скај Виклера, овом мјузиклу даје посебно снажан тон.  Свакодневница некад није толико суморна док јој се не погледа у очи. Када у борби са олако усвојеним системом вредности погнемо главу у знак предаје, на сцену ступа млада генерација која је спремна да иде “главом кроз зид” само да би променила данашњицу коју са горчином назива “Лоша копија живота”. Први реп мјузикл на нашим просторима говори управо о њима, генерацији која у себи носи бунт и нову енергију ношену снажним битовима реп музике, енергију својствену онима који не пристају на компромисе већ од живота траже оно што заслужују.

Сјајан текст ауторке Милене Деполо, исказан је кроз режију Бошка Ђорђевића и перформанс који укључује кореографију Светозара Крстића и Небојше Громилића уз седам играча на сцени и глумачку поставу предвођену Милорадом Капором, Тањом Пјевац, Ервином Хаџимуртезићем и Марком Васиљевићем. Композиције иза којих стоји препознатљив потпис Скај Виклера, употпуниле су доживљај ове несвакидашње трансформације класичног мјузикла.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања