Радионица Тијане Кесић Стаменкович и Јане Манчић у оквиру НТЦ програма у КЦНС

23/08/2019

Свако дете има таленат за глуму, само га треба неговати.

Предавачи НТЦ драмских радионица, Тијана Кесић Стаменкович и Јана Манчић, дружиће се са децом и родитељима у суботу, 21.9.2019. од 11 до 12 часова, у клубу “Трибина младих” Културног центра Новог Сада.

У оквиру овогодишње сарадње између НТЦ и КЦНС, месец септембар је резервисан за НТЦ драмску радионицу за родитеље и децу узраста од 6 до 14 година. Радионица је бесплатна уз обавезну пријаву преко следећег линка:

https://forms.gle/qpAE1YNCDn45uPPU9

Аутори програма „НТЦ систем учења“ су у сарадњи са „Уметничком радионицом Кесић“ осмислили концепт НТЦ драмских радионица. Програм је заснован на принципима рада Академије уметности, елементима пројекта „Креативне Европе ‘Young theatre’ – позориште импровизације“ и основама „НТЦ система учења“, а прилагођен је деци и младима. Током радионице, кроз вежбе глумачког заната, деца ће развијати машту, говорне способности, тимски рад, смишљати и импровизовати своје приче и постављати их на сцену. Родитељи ће бити у прилици да виде колико комбинација НТЦ програма и глуме делује подстицајно на децу.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања