ПСИХОПОЛИС – ЕМОЦИОНАЛНИ ЖИВОТ САВРЕМЕНОГ ЧОВЕКА И Р.Е.Б.Т. 26.02.2015.

24/02/2015

ПСИХОПОЛИС У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ НОВОГ САДА

Трибина на тему:

ЕМОЦИОНАЛНИ ЖИВОТ САВРЕМЕНОГ ЧОВЕКА И

Р.Е.Б.Т.
(Рационално-емотивно бихевиорална терапија)

Говоре:
ОЛИВЕРА СЕКУЛИЋ БАРТОШ,
психолог, РЕБТ терапеут, ТИМ центар
ВЛАДАН БЕАРА,
психолог, РЕБТ терапеут, РЕБТ Праxис центар
МИЛИЦА НОВКОВ,
психолог, РЕБТ терапеут, ТИМ центар

Четвртак, 26. фебруар 2015, 19,30 сати
Културни центар Новог Сада
Католичка порта 5, сала „Трибина младих“, II спрат 

psihopolis

Повод трибини је објављивање књиге РЕБТерапијски водич за рационално-емотивно бихејвиоралну терапију – доступна по промотивној цени.

ОЛИВЕРА СЕКУЛИЋ БАРТОШ – психолог, сертификовани РЕБТ психотерапеут (РЕиКБТ, Алберт Еллис Институте, Неw Yорк) и сертификовани саветник Трансакционе анализе. Уже области стручности: индивидуална и групна психотерапија, стрес-менаџмент, цоацхинг. Више од петнаест година искуства у индивидуалној и групној психотерапији, преко двадесет пет година искуства у раду са групама и појединцима из области стрес менаџмента и примене релаксационе технике Аутогени тренинг као помоћне методе у третману анксиозности, страхова, фобија и бола. Стручњак је за примену ове технике и као помоћне стратегије у третману особа оболелих од Мултипле Склерозе.
Дугогодишње искуство у вођењу тренинга из области комуникације, стрес-менаџмента и примене помоћних метода у психотерапији.

ВЛАДАН БЕАРА, психолог и РЕБТ психотерапеут, придружени сарадник Алберт Елис Института из Њујорка. Ради у Центру за Ратну Трауму на позицији програмског директора, едукатора и супервизора, као и у РЕБТ ПРАXИС ЦЕНТРУ за психотерапију и саветовање у Новом Саду. Од 1995. практикује психотерапију са ратом трауматизованим особама, води тренинге за психотерапију и саветовање особа са ПТСП, те супервизира едуковане колеге.

МИЛИЦА НОВКОВ, дипломирала на Одсеку за психологију Филозофског факултета у Новом Саду. Завршила двогодишње студије “Леадерсхип анд Девелопмент”, Сцхоол фор едуцатион анд цоммуницатион, Yöнкопинг Универзитет, Шведска. Уже области стручности – тренинзи, цоацхинг и анализа индивидуалних потенцијала. Поседује дугогодишње искуство у вођењу тренинга из области: комуникација, стратешко планирање, пројектни менаџмент, тимски рад, радна ефикасност, аутогени тренинг, радна мотивација. Десет година искуства у индивидуалној и групној психотерапији. Сертификовани РЕБТ психотерапеут, Алберт Еллис Институте, Неw Yорк. Сертификовани сарадник Института за когнитивни менаџмент из Штутгарта за процес Анализе индивидуалних потенцијала и коришћење Атос метода.

Улаз слободан. Поведите и пријатеље да нам порасте заједничка емоционална писменост у угодној атмосфери.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања