Prijava za učešće u radu 6. Letnje džez akademije Novi Sad – Dortmund

26/06/2016

LETNJA DŽEZ AKADEMIJA NOVI SAD – DORTMUND  10-18. jul 2016.

 SUMMER JAZZ ACADEMY NOVI SAD – DORTMUND 

Biće ovo šesta po redu Letnja džez akademija Novi Sad – Dortmund! Projekat se realizuje kao deo saradnje gradova pobratima, Novog Sada i Dortmunda. Direktna saradnja Kulturnog centra Novog Sada sa džez umetnicima iz Dortmunda traje već 13 godina, a započela je gostovanjem Big Band-a Jazz Akademie „Glenn Buschmann“ na Novosadskom džez festivalu. Saradnju smo nastavili, širili je.

Dobijala je nove sadržaje i dimenzije, da bismo, shvativši da je već učinjeno sve što se moglo kroz rad u radionicama, došli na ideju da organizujemo Letnju džez akademiju Novi Sad – Dortmund! Opet u saradnji sa profesorom i saksofonistom iz Dortmunda, Uwe Plath – om, koji predaje na Akademie Glenn Buschmann. Saradnja sa Dortmundom je od početka bila dvosmerna. Nastavak saradnje u ovoj 2016.godini biće takođe dvosmeran – Vesna Kaćanski, izvršni producent i muzička urednica KCNS-a

Dragi prijatelji, želeli smo da vas podsetimo na početak rada Letnje džez akademije Novi Sad – Dortmund. Vreme je i za vaše pripreme. Od 20. maja do 7. jula možete se prijaviti za učešće u radu šeste po redu Letnje džez akademije Novi Sad – Dortmund. Ovde možete preuzeti prijavni formular i prijaviti se za učešće. Popunjeni formular možete poslati na mejl muzičke redakcije [email protected] ili ga doneti lično.

Vidimo se na Letnjoj džez akademiji!

Komentari

Lazar Lazar

Zainteresovan sam sto se tice trube i klavira

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja