Пријава за учешће у раду 6. Летње џез академије Нови Сад – Дортмунд

26/06/2016

ЛЕТЊА ЏЕЗ АКАДЕМИЈА НОВИ САД – ДОРТМУНД  10-18. јул 2016.

 SUMMER JAZZ ACADEMY NOVI SAD – DORTMUND 

Биће ово шеста по реду Летња џез академија Нови Сад – Дортмунд! Пројекат се реализује као део сарадње градова побратима, Новог Сада и Дортмунда. Директна сарадња Културног центра Новог Сада са џез уметницима из Дортмунда траје већ 13 година, а започела је гостовањем Биг Банд-а Jazz Akademie „Glenn Buschmann“ на Новосадском џез фестивалу. Сарадњу смо наставили, ширили је.

Добијала је нове садржаје и димензије, да бисмо, схвативши да је већ учињено све што се могло кроз рад у радионицама, дошли на идеју да организујемо Летњу џез академију Нови Сад – Дортмунд! Опет у сарадњи са професором и саксофонистом из Дортмунда, Uwe Plath – ом, који предаје на Akademie Glenn Buschmann. Сарадња са Дортмундом је од почетка била двосмерна. Наставак сарадње у овој 2016.години биће такође двосмеран – Весна Каћански, извршни продуцент и музичка уредница КЦНС-а

Драги пријатељи, желели смо да вас подсетимо на почетак рада Летње џез академије Нови Сад – Дортмунд. Време је и за ваше припреме. Од 20. маја до 7. јула можете се пријавити за учешће у раду шесте по реду Летње џез академије Нови Сад – Дортмунд. Овде можете преузети пријавни формулар и пријавити се за учешће. Попуњени формулар можете послати на мејл музичке редакције [email protected] или га донети лично.

Видимо се на Летњој џез академији!

Коментари

Lazar Lazar

Zainteresovan sam sto se tice trube i klavira

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања