Премијера филма „Све је истина“

01/07/2019

У оквиру пратећег програма Шекспир феста, у среду, 3. јула с почетком у 20 часова премијерно ће бити приказан филм „Све је истина“ у Великој сали Културног центра Новог Сада. Овом премијером биће и званично завршен шести Шекспир фестивал.  Бесплатне улазнице могу се резервисати на број телефона билетарнице КЦНС (062/791-120) и преузети до 3. јула до 19 часова. Број места је ограничен.

У филму „Све је истина“ маестрални Кенет Брана се, као редитељ и глумац, бави Шекспировим позним годинама. Година је 1613, а Шекспир је признат као највећи писац тог времена. Али, катастрофа наступа када његов познати Глоб театар изгори до темеља, а он се девастиран враћа кући у Стратфорд, где се мора суочити с проблематичном прошлошћу и запостављеном породицом. Прогоњен смрћу јединог сина Хамнета, он се бори да поправи прекинуте односе са женом и ћеркама. Чинећи то, он је немилосрдно приморан да испитује сопствене неуспехе као мужа и оца. Почиње веома лична потрага за истином…

Ова пројекција је јединствена прилика да публика погледа филм који након Фестивала неће ићи у даљу биоскопску дистрибуцију.

Обавезна резервација карата!

 

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања