Представа „Деветка“ 12. децембра у 18 часова у Великој сали КЦНСа

07/12/2016

Након успешно одигране праизведбе, представа “Деветка” која је рађена у копродукцији Културног центра Новог Сада и “Театра 34”, поново пред Новосађанима 12.децембра са почетком у 18 часова у Великој Сали КЦ.
У овом сценском остварењу играју Соња Лештар и Лазар Јованов, док је режија припала Богдану Јанковићу. Драматург представе је Симон Грабовац, текст потписује Гоце Ристовски, превод текста урадила је Искра Пенева, а за сценографију и костиме била је задужена Милијана Лазовић.
У тексту представе “Деветка“ у основи ради се о позоришту у позоришту са три битна одређења: према прошлости, садашњости и будућности. Глумац и глумица који играју брачни пар или брачни пар који проба комад и/или играју неке улоге да би нешто саопштили о себи и свету битно су ускраћени. „Управа“ их надгледа и оставила их је без икаквих средстава за „рад“, ласерима их прогоне „ванземаљци“, а и стварност сувише често продире у њихов колико толико издвојен простор.

Цена појединачне улазнице је 500 динара, за студенте цена карте је 300 динара. За групне посете (5 особа) цена је такође 300 динара, а могу се купити на билетарници КЦНС од 6. децембра – радно време од 18-21 час. Карте се могу резервисати на мејл [email protected] или на телефон: 0604488973

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања