Предавање геополитичког аналитичара Предрага Рајића на тему „ИЗБОРНИ ФЕБРУАР“ на Јутјуб каналу КЦНС

21/02/2024

Предавање геополитичког аналитичара Предрага Рајића на тему „ИЗБОРНИ ФЕБРУАР“ (21. 2. 2024) можете погледати на нашем Јутјуб каналу.

Који су све избори широм света одржани почетком 2024. године, а који ће тек бити одржани и шта то значи за Србију – питања су која је Рајић поставио на самом почетку предавања, нагласивши да је готово сваки од претходних неколико месеци у свету био изборни и интересантан у том смислу. Од избора који су за нама предавач издваја оне у Пакистану, потом изборе за трећи дистрикт у Њујорку, изборе у Берлину као и истраживање немачког јавног мњења о кретању политичких партија у тој земљи. Када су у питању избори који тек треба да се десе, Рајић је издвојио изборе у Македонији који предстоје на пролеће, потом изборе у Аустрији, парламентарне и председничке изборе у Хрватској, локалне изборе у Босни и Херцеговини, а као нарочито занимљиве и узбудљиве најавио је изборе у Индији.

Из угла геополитичара, Предраг Рајић прокоментарисао је како ће и у којој мери поменути избори утицати или су утицали на политичку архитектуру поменутих земаља и наше земље, најављујући занимљиву изборну годину пред нама.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања