Предавање Данила Копривице „РАТ У УКРАЈИНИ ЈЕ РАТ ЗА ИМПЕРИЈАЛНУ РУСИЈУ – Досије РУСИЈА” 13. фебруара на Јутјуб каналу КЦНС

10/02/2023

Предавање Данила Копривице на тему „РАТ У УКРАЈИНИ ЈЕ РАТ ЗА ИМПЕРИЈАЛНУ РУСИЈУ – Досије РУСИЈА” можете погледати 13. фебруара у 20.00 часова на нашем Јутјуб каналу.

Да ли Русија већ губи рат по критеријумима стратегије генерала Свечина и Герасимова, или пуна примена кључних руских ратних принципа, не марећи за жртве, тек долази на ред у наредним данима?

Да ли су покренути немачки леопарди, паљење Курана у Стокхолму и морбидна карикатура „Шарли Ебдоа” последњи ексери на мртвачком сандуку мирног сна грађана широм Европе?

Да ли ће најбољи албуми Пинк Флојда ускоро бити формално забрањивани или тек демонстративно спаљивани широм „слободног  света” од Кијева до Калифорније?

Да ли смо ми, грађани Србије, тако наивни, па да уместо финског система образовања, окрећући Русији леђа, преузмемо фински акциони план за колективно безбедоносно самоубиство?

Причамо о Русији, о рату, причамо о нама. Причамо о томе зашто би требало да сваки Србин, који држи до свог образовања, послуша руску Велику петорку.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања