Позив за ИТ сараднике (Дигитализација културне баштине Новог Сада)

27/06/2013

Културни центар Новог Сада позива пет до десет стручњака из области информационих технологија у циљу ангажмана на пројекту Дигитализација културне баштине Новог Сада. Иновативни циљ пројекта је максимална видљивост и доступност дигитализоване грађе крајњим корисницима кроз примену најновијих технологија.

 

Од вас очекујемо

Од ИТ сарадника се пре свега тражи способност у примени и прилагођавању система отвореног кода и развоју АПИ-ја, као и низ других специфичних вештина које се могу сагледати кроз анализу водеће платформе у овој области  http://dp.la. У тиму ИТ сарадника има места и за водеће експерте у потрази за новим изазовима као и за талентоване студенте и средњошколце у потрази за послом преко лета.

 

Радни услови

Прве две радне недеље ће представљати пробни период након чега ће се хонорар добијати по учинку. Укупан број чланова тима кретаће се од пет до десет особа током пробног периода, након чега ће се формирати тим за наставак рада на пројекту. Рок за прву верзију платформе је 1. септембар, а за окончање пројекта 1. новембар. Такође постоји могућност наставка сарадње и након завршетка прве фазе пројекта.

Већи део посла подразумеваће рад од куће и са сопственог рачунара.

 

Начин пријаве

Уколико сте заинтересовани, пошаљите нам своју биографију, мотивационо писмо и кратак али свеобухватан предлог примене поменуте платформе (http://dp.la) за пројекат  Дигитализације културне баштине Новог Сада. Предлог треба укратко да представи могућности усвајања и прилагођавања свих система отвореног кода који чине платформу – од базе до интерфејса.

 

Рок за пријаву: 5. јул 2013. године

Пријаве послати на: [email protected]             

images

   

 

               

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања