POZIV VOLONTERIMA ZA EURO-IN FILM 2013

27/11/2013

Pridruži se!

Festival evropskog i nezavisnog filma Euro–In Film 2013 je promotorni i promotivni festival evropske filmske kulture i umetnosti i svetskog profesionalnog nezavisnog filma koji promoviše aktuelnosti u evropskom i profesionalnom nezavisnom filmu. Tokom prethodnih godina prikazali smo više od 200 naslova na svakom festivalu i ugostili eminentene filmske radnike iz zemlje i sveta.

Od 4. do 28. decembra 2013. biće održan 17. Festival evropskog i nezavisnog filma „Euro In-Film“.

Tradicionalno će ugostiti glumce, reditelje iz zemlje i sveta.

Program će biti održan  u zgradi Kulturnog centra Novog Sada.

Za uspešnu realizaciju ovogodišenjg festivala potrebna nam je pomoć i podrška volontera.

Volonteri će biti angažovani na sledećim poslovima:

• doček gostiju

• hostovanje gostiju iz zemlje i intosranstva

• logistička pomoć tokom festivala

• podela flajera i promotivnog materijala

Po završetku roka za prijavljivanje, biće organizovan pripremni sastanak sa volonterima tokom kojeg će volonteri detaljno biti upoznati sa zaduženjima, a biće kreiran i detaljan plan rada.

Volonteri će biti angažovani nekoliko sati dnevno , ne tokom čitavog Festivala već u skladu sa programskim tematom za koji će biti zaduženi, a precizna satnica  i trajanje angažmana će biti određeni sa svakim volonterom u zavisnosti od konkretnog zaduženja koje će obavljati.

Za volontiranje na ovom festivalu nije obavezno potrebno da potencijalni volonteri govore engleski jezik, mada je poželjno. Poželjno je i da imaju interesovanja za film.

Volonterima će biti omogućen besplatan ulaz na sve filmove i druge programe festivala. Tokom angažmana biće obezbeđeno osveženje i sendviči.

Ukoliko želite da volontirate na festivalu Euro-In Film 2013, pošaljite mejl prijave sa svojim osnovnim podacima i kontaktima na [email protected]  (u naslovu mejla stavite „prijava za volontere“) najkasnije do 2. decembra 2013. godine. Sastanak sa izabranim kandidatima održaće se u utorak 3. decembra u 12 časova. Prisustvo na tom sastanku je obavezno, a neučestvovanje na istom povlači diskvalifikaciju kandidata.

Za dodatne informacije pozovite 062 791 315

Vidimo se na Festivalu!

Festival evropskog i nezavisnog filma "Euro-In Film" počinje 4. decembra

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja