ПОЗИВ ВОЛОНТЕРИМА ЗА ЕУРО-ИН ФИЛМ 2013

27/11/2013

Придружи се!

Фестивал европског и независног филма Еуро–Ин Филм 2013 је промоторни и промотивни фестивал европске филмске културе и уметности и светског професионалног независног филма који промовише актуелности у европском и професионалном независном филму. Током претходних година приказали смо више од 200 наслова на сваком фестивалу и угостили еминентене филмске раднике из земље и света.

Oд 4. до 28. децембра 2013. биће одржан 17. Фестивал европског и независног филма „Euro In-Film“.

Традиционално ће угостити глумце, редитеље из земље и света.

Програм ће бити одржан  у згради Културног центра Новог Сада.

За успешну реализацију овогодишењг фестивала потребна нам је помоћ и подршка волонтера.

Волонтери ће бити ангажовани на следећим пословима:

• дочек гостију

• хостовање гостију из земље и интосранства

• логистичка помоћ током фестивала

• подела флајера и промотивног материјала

По завршетку рока за пријављивање, биће организован припремни састанак са волонтерима током којег ће волонтери детаљно бити упознати са задужењима, а биће креиран и детаљан план рада.

Волонтери ће бити ангажовани неколико сати дневно , не током читавог Фестивала већ у складу са програмским тематом за који ће бити задужени, а прецизна сатница  и трајање ангажмана ће бити одређени са сваким волонтером у зависности од конкретног задужења које ће обављати.

За волонтирање на овом фестивалу није обавезно потребно да потенцијални волонтери говоре енглески језик, мада је пожељно. Пожељно је и да имају интересовања за филм.

Волонтерима ће бити омогућен бесплатан улаз на све филмове и друге програме фестивала. Током ангажмана биће обезбеђено освежење и сендвичи.

Уколико желите да волонтирате на фестивалу Еуро-Ин Филм 2013, пошаљите мејл пријаве са својим основним подацима и контактима на [email protected]  (у наслову мејла ставите „пријава за волонтере“) најкасније до 2. децембра 2013. године. Састанак са изабраним кандидатима одржаће се у уторак 3. децембра у 12 часова. Присуство на том састанку је обавезно, а неучествовање на истом повлачи дисквалификацију кандидата.

За додатне информације позовите 062 791 315

Видимо се на Фестивалу!

Фестивал европског и независног филма "Еуро-Ин Филм" почиње 4. децембра

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања