Počela sa radom radionica stripa i ilustracije „Strip kao tabla“ u organizaciji Kulturnog centra Novog Sada

09/10/2017

Radionica stripa i ilustracije „Strip kao tablaˮ održava se svake druge nedelje od 17-19 časova u prostoru Dvorca Eđšeg (stara streljana) u Novom Sadu, ulica Antona Čehova 4. Radionica je i dalje, tokom svog čitavog trajanja otvorena za sve zainteresovane mlade polaznike tokom čitavog njenog trajanja, uz poziv roditeljima koji su zainteresovani da aktivno učestvuju i stvaraju zajedno sa svojom decom.

Prijaviti se možete i dalje na: [email protected]

Kreativnu i edukativnu radionicu stripa i ilustracije u organizaciji Kulturnog centra Novog Sada, koju vodi Marija Šavija – magistar višemedijskih umetnosti, došla je do najzanimljivijeg dela.

PONEDELJAK 09.10.2017. od 11-13 časova,
5. ČAS BESPLATNE ŠKOLE STRIPA U NOVOM SADU!

TEMA petog časa strip radionice biće „Strip kao pokretna slika“. U okviru predstojećeg obeležavanja jubileja 100 godina od prisajedinjenja Bačke, Baranje, Banata i Srema Srbiji iduće 2018. godine kroz radionice podsećaćemo se znamenitih ličnosti i njihovog dela sa tih prostora. Bavićemo se stripom kroz lik i delo poznatog srpskog pesnika Jove Jovanovića Zmaja, i njegovog časopisa NEVEN.

 

PONEDELJAK 16.10.2017. od 13- 15 časova 

6. ČAS BESPLATNE ŠKOLE STRIPA U NOVOM SADU!

DOĐITE da stvaramo i družimo se!

Komentari

Milica Avramović-Todorov Milica Avramović-Todorov

Izvrstan pedagog i umetnik Marija Šavija pristupa svakoj ličnosti na odgovarajuči način da bi " izvukla" najviše iz njenog kreativnog potencijala. Treba dovesti decu na njene časove.

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja