Почела са радом радионица стрипа и илустрације „Стрип као табла“ у организацији Културног центра Новог Сада

09/10/2017

Радионица стрипа и илустрације „Стрип као таблаˮ одржава се сваке друге недеље од 17-19 часова у простору Дворца Еђшег (стара стрељана) у Новом Саду, улица Антона Чехова 4. Радионица је и даље, током свог читавог трајања отворена за све заинтересоване младе полазнике током читавог њеног трајања, уз позив родитељима који су заинтересовани да активно учествују и стварају заједно са својом децом.

Пријавити се можете и даље на: [email protected].

Креативну и едукативну радионицу стрипа и илустрације у организацији Културног центра Новог Сада, коју води Марија Шавија – магистар вишемедијских уметности, дошла је до најзанимљивијег дела.

ПОНЕДЕЉАК 09.10.2017. од 11-13 часова,
5. ЧАС БЕСПЛАТНЕ ШКОЛЕ СТРИПА У НОВОМ САДУ!

ТЕМА петог часа стрип радионице биће „Стрип као покретна слика“. У оквиру предстојећег обележавања јубилеја 100 година од присаједињења Бачке, Барање, Баната и Срема Србији идуће 2018. године кроз радионице подсећаћемо се знаменитих личности и њиховог дела са тих простора. Бавићемо се стрипом кроз лик и дело познатог српског песника Јове Јовановића Змаја, и његовог часописа НЕВЕН.

 

ПОНЕДЕЉАК 16.10.2017. од 13- 15 часова 

6. ЧАС БЕСПЛАТНЕ ШКОЛЕ СТРИПА У НОВОМ САДУ!

ДОЂИTE да стварамо и дружимо се!

Коментари

Milica Avramović-Todorov Milica Avramović-Todorov

Izvrstan pedagog i umetnik Marija Šavija pristupa svakoj ličnosti na odgovarajuči način da bi " izvukla" najviše iz njenog kreativnog potencijala. Treba dovesti decu na njene časove.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања