Otvaranje izložbe Biljane Bakaluce u Malom likovnom salonu 23. maja u 20 časova

19/05/2016

Izložba Biljane Bakaluce Give Me A Sign biće otvorena u ponedeljak 23. maja u Malom likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada u 20 časova.

„Izložba pod nazivom “Give Me A Sign” skreće pažnju na savremene pojave u društvu koje veoma često deluju uznemirujuće na zajednicu, a u isto vreme kreiraju moralne standarde koji nalažu određen način ponašanja i odnosa. Najviše sam se osvrnula ka prisutnosti sajtova za upoznavanje na društvenim mrežama, izazivajući reakcije nepoznatih muškaraca, kao i na sve češću prisutnost tetovaža koje svojom pojavnošću nameću potpuno novi vid estetike.“ (Autorka)

biljana bakaluca

BILJANA BAKALUCA je rođena u Vršcu. Magistrirala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu 2006. godine. Izlagala je na velikom broju kolektivnih i samostalnih izložbi, umetničkih festivala, kolonija i umetničkih rezidencionih programa u zemlji i u inostranstvu. Član je SULUV-a, ULUS-a i Omani Society of Fine Arts, Oman. Od 2011. do 2015. godine radila je kao predavač vizuelnih umetnosti na Bliskom Istoku (Oman), a trenutno živi i radi u Novom Sadu.

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja