Održana završna manifestacija ,,Učim + Znam = Vredim” u KCNS

26/09/2020

U Kulturnom centru Novog Sada danas je održana završna manifestacija ,,Učim + Znam = Vredim”  i tom prilikom  najboljim učenicima  osnovnih i srednjih škola uručene su nagrade. Ova manifestacija prvi put je u Kulturnom centru Novog Sada održana 2015. godine.

U ime domaćina pomoćnik direktora KCNS Sunčica Marković poželela je dobrodošlicu prisutnima. Sunčica Marković rekla je da je znanje najveća moć i da joj je drago što je Kulturni centar Novog Sada deo ove manifestacije. „Program Kulturnog centra Novog Sada obuhvata dosta besplatnih aktivnosti koje za cilj imaju edukaciju naših najmlađih sugrađana i KCNS će uvek rado podržati sve aktivnosti kojima se osnažuju mladi“, rekla je Markovićeva. Zatim su se prisutima obratili direktor Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ Radivoje Stojković, koordinator OPENS-a Vukašin Grozdanović, predsednik Udruženja građana „Novi Sad“ Goran Bajšanski i predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti Aleksandar Savanović.

Manifestacija je završena uručenjem nagrada najboljim đacima koji su bili promovisani na bilbordima ove godine, a nagrade su zasluženo dobili i mali humanitarci koji su ovog leta prodavali napitke i prihod uplatili Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja