Одржана завршна манифестација ,,Учим + Знам = Вредим” у КЦНС

26/09/2020

У Културном центру Новог Сада данас је одржана завршна манифестација ,,Учим + Знам = Вредим”  и том приликом  најбољим ученицима  основних и средњих школа уручене су награде. Ова манифестација први пут је у Културном центру Новог Сада одржана 2015. године.

У име домаћина помоћник директора КЦНС Сунчица Марковић пожелела је добродошлицу присутнима. Сунчица Марковић рекла је да је знање највећа моћ и да јој је драго што је Културни центар Новог Сада део ове манифестације. „Програм Културног центра Новог Сада обухвата доста бесплатних активности које за циљ имају едукацију наших најмлађих суграђана и КЦНС ће увек радо подржати све активности којима се оснажују млади“, рекла је Марковићева. Затим су се присутима обратили директор Гимназије „Јован Јовановић Змај“ Радивоје Стојковић, координатор ОПЕНС-а Вукашин Гроздановић, председник Удружења грађана „Нови Сад“ Горан Бајшански и председник Удружења за промоцију друштвене одговорности Александар Савановић.

Манифестација је завршена уручењем награда најбољим ђацима који су били промовисани на билбордима ове године, а награде су заслужено добили и мали хуманитарци који су овог лета продавали напитке и приход уплатили Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР).

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања