Održana promocija knjige „Hrabrost na putu sreće“

08/11/2018

Izuzetno posećena promocija knjige „Hrabrost na putu sreće: 12 izazova napuštanja zone komfora i kreiranje srećnog života“ autorke dr sc. Anite Freiman iz Osijeka, održana je u sredu 7. novembra u klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada.

O knjizi su govorili: Tvrtko Gačić Vinkov, direktor kompanije Enzita Srbija, koji je pričao o 12. izazovu izlaska iz zone komfora: sirovoj hrani i Anita Freiman, autorka. Gost promocije bio je Kristijan Husarek, dugogodišnji duhovni savetnik i utemeljivač Wakeup metode, a moderator tribine Ivana Vujasin.

Anita Freiman je profesor na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, široj javnosti poznata kao „doktorica sreće“. Tu zanimljivu titulu dobila je zbog doktorske disertacije na temu „Progres društva vođen subjektivnim blagostanjem: indeks sreće građana“.

U svojoj prvoj publicističkoj knjizi, autorka otvoreno govori o iskustvima iz svog privatnog života koja su je dovela do srećnog i ispunjenog života, a tajne na tom putu prvo je podelila s prijateljima koji su je podstakli da o svemu napiše i knjigu.

– Neke od tajni na putu do srećnog života nalaze se u radikalnim promenama u životu, od napuštanja loših i nekorisnih odnosa s ljudima koji vas ne čine srećnima, do promene načina ishrane, odvikavanja od zavisnosti od medija i zahvalnosti u svemu što vam svaki novi dan pruža – poručila je autorka.

    Po završetku promocije knjige, organizovan je i prigodan muzički program, a posetioci su imali priliku da degustiraju „Prirodne i sretne čokolade by Doktorica sreće, izrađene u potpunosti  od prirodnih i sirovih sastojaka, kao i fine, takođe prirodne sokove koje su pripremile vredne ruke iz kompanije Enzita.

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja