Одржана промоција књиге „Храброст на путу среће“

08/11/2018

Изузетно посећена промоција књиге „Храброст на путу среће: 12 изазова напуштања зоне комфора и креирање срећног живота“ ауторке др сц. Аните Фреиман из Осијека, одржана је у среду 7. новембра у клубу „Трибина младих“ Културног центра Новог Сада.

O књизи су говорили: Твртко Гачић Винков, директор компаније Ензита Србија, који је причао о 12. изазову изласка из зоне комфора: сировој храни и Анита Фреиман, ауторка. Гост промоције био је Кристијан Хусарек, дугогодишњи духовни саветник и утемељивач Wakeup методе, а модератор трибине Ивана Вујасин.

Анита Фреиман jе професор на Економском факултету у Осијеку, широј јавности позната као „докторица среће“. Ту занимљиву титулу добила је због докторске дисертације на тему „Прогрес друштва вођен субјективним благостањем: индекс среће грађана“.

У својој првој публицистичкој књизи, ауторка отворено говори о искуствима из свог приватног живота која су је довела до срећног и испуњеног живота, а тајне на том путу прво је поделила с пријатељима који су је подстакли да о свему напише и књигу.

– Неке од тајни на путу до срећног живота налазе се у радикалним променама у животу, од напуштања лоших и некорисних односа с људима који вас не чине срећнима, до промене начина исхране, одвикавања од зависности од медија и захвалности у свему што вам сваки нови дан пружа – поручила је ауторка.

    По завршетку промоције књиге, организован је и пригодан музички програм, а посетиоци су имали прилику да дегустирају „Природне и сретне чоколаде by Докторица среће, израђене у потпуности  од природних и сирових састојака, као и фине, такође природне сокове које су припремиле вредне руке из компаније Ензита.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања