“Очи у очи са науком” – предавање о глобалном хлађењу и загревању

query_builder

У оквиру циклуса “Очи у очи са науком”, који је реализован сарадњом Природно-математичког факултета из Новог Сада и Културног центра, на Трибини младих, у петак, 26. фебруара, у 19 часова, одржано је друго по реду предавање  под називом “Од глобалног хлађења до глобалног загревања”. Аутор предавања био је др Млађен Јовановић, професор на департману за географију Природно – математичког факултета.

Др Јовановић се на почетку свог излагања захвалио Културном центру Новог Сада и свима који су учествовали у организацији циклуса научно – популарних предавања.

DSC_2956

Др Млађен Јовановић

-Углавном се прича о глобалном загревању, док се глобално хлађење не спомиње тако често и то је оно што многе буни – истакао је професор Јовановић

Предавању је присуствовао велики број студената који су заинтересовани за ову тему али и оних који су желели да сазнају нешто више о појмовима са којима се сусрећу сваког дана.

DSC_2951

Циклус “Очи у очи са науком” наставља се и у току наредних месеци, а све информације  можете потражити на сајту Културног центра и сајту Природно-математичког факултета.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OYr_9Rlv96o[/youtube]

 

 

 

Прочитај још:

Остави коментар

comment
Ваша имејл адреса неће бити јасно објављена. Поља која су обавезна обележена су са *
account_circle
email
language