О општим законима привлачења- Психополис трибина

29/05/2015

 

У четвртак, 28. маја 2015. године, у просторијама новосадског Културног центра, успешно је одржана едукативна Психополис трибина. Заинтересованим посетиоцима се овом приликом представила Драгана Јовановић Бока – трансакциони психотерапеут са вишегодишњим искуством у раду са паровима. Такође, Културни центар је присутним гостима омогућио и јединствену прилика да по промотивној цени резервишу свој примерак књиге „Јеси ли ти права особа за мене“, америчке списатељице Барбаре де Ангелис.

Сама трибина је за циљ имала успешно демистификовање и разоткривање вишедеценијских табу тема, о којима се углавном нерадо говори. Драгана Јовановић нам је на посредан и пријемчив начин објаснила опште законитости привлачења, али и вечитих, а чини нам се и неизбежних преиспитивања саме везе и партнера. Новосађани су у вечерњим часовима чули велики број корисних савета о самој толеранцији, извесној ‘’засићености’’ која се неумитно јавља после одређеног времена, као и о прихватљивим компромисима за две одрасле особе. Као закључни лајт мотив саме трибине, намеће се толико пута изречена флоскула да се за праву љубав ипак вреди борити.

 

Немогуће је да се људи поклапају у свим сегментима своје личности, али је од непроцењиве важности да имају заједничка интересовања. Права љубав се осећа сваког тренутка, али са собом повлачи и свакодневне проблеме модерног човека. Данас нажалост несугласице и нервозу са посла доносимо и у свој дом – изјавила је на свом предавању Драгана Јовановић.

Фото: Милица Стојанац

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања