Novogodišnji program na Trgu slobode

30/12/2013

Novogodišnji program na Trgu slobodeNa velikoj bini u centru Novog Sada, na Trgu slobode, najpre će od 20.15 nastupiti Lena Kovačevi, nakon čega će u 21.30 na binu izaći Ana Štajdohar sa svojim bendom. Potom nastupa novosadski bend “Čika Joca i Zmajevi” u 22.45, a 40 minuta pre ponoći na bini će biti grupa “Riblja čorba”, sa kojom će publika i odbrojavati poslednje sekunde do Nove godine.

Za vreme proslave Nove godine na Trgu slobode biće angažovana redarska služba, koja će brinuti o bezbednost građana. Kontrolni punktovi će biti postavljeni na početku svih prilaznih ulica ka trgu gde će redari kontrolisati i preventivno pregledati građane.

U koncertni prostor neće biti dozvoljeno unošenje bilo koje vrste hladnog i vatrenog oružja, pirotehničkih sredstava, napitaka u metalnoj ili staklenoj ambalaži i ostalih predmeta koji mogu ugroziti bezbednost ljudi koji tu budu provodili novogodišnju noć.

Zbog dočeka, u centru grada pojedine ulice u širem centru grada biće zatvorene za saobraćaj. Ulice NJegoševa, Miloša Hadžića, Svetozara Miletića, Nikolajevska, Trifkovićev trg, Grčkoškolska, Zlatne grede, Grozde Gajšin, Nikole Pašića, Modene i Ilije Ognjanovića biće zatvorene za saobraćaj od 15 časova do sutra ujutro u četiri sata.

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja