Мика пред Подгоричанима – Отворена изложба плаката и фотографија у КИЦ „Будо Томовић“

25/10/2017

У оквиру обновљене сарадње између Културног центра Новог Сада и КИЦ „Будо Томовић“ из Подгорице вечерас , 25. октобра, отворена је изложба плаката и фотографија „10 година Антићевих дана“. У име домаћина и суорганизатора изложбе директорка КИЦ „Будо Томовић“, Снежана Бурзан исказала је задовољство још једном лепом сарадњом са Културним центром Новог Сада, која ће омогућити грађанима Подгорице да се ближе упознају са Антићевим стваралаштвом.

 

 

Отворивши изложбу у име Културног центра Новог Сада, Мирсад Авдић рекао је да је ова изложба део манифестације коју Културни центар Новог Сада, уз подршку Града Новог Сада, организује сваке године у марту месецу, а у част славног песника. – Посебно је значајно то што се овом изложбом продубљује сарадња два културна центра и размењују квалитетни уметнички програми и садржаји.

У оквиру представљања манифестације „Антићеви дани“ у Подгорици, сутра, 26. октобра у 20 часова у Мултимедијалној сали КИЦ „Будо Томовић“ биће премијерно приказан документарни филм „Први филм“ урађен у продукцији Културног центра Новог Сада.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања