„Мали весељак: брод спасилац“ у КЦНС од 1. фебруара

01/02/2018

 

„Мали весељак: брод спасилац“ је оригинална норвешка прича о малом броду спасиоцу из приморског градића који је унапређен у главни спасилачки брод у великој луци, и који спашава свет уз помоћ његових старих пријатеља. У Великој сали Културног центра Новог Сада, филм се може погледати почев од 1. до 21. фебруара у термину од 17:30. Цена карте је 300 динара. 

Сви који су волели чувени краткометражни анимирани филм „Мали реморкер“, уживаће и у дугометражном остварењу „Мали весељак: брод спасилац“, који 1. фебруара право из Норвешке стиже у биоскопе широм Србије. Филм је синхронизован на српски језик, а гласове су позајмили млади глумац Милош Кланшчек, познат по улози Гојка у телевизијској серији „Синђелићи“, и млади певач и учесник овогодишње Беовизије, Игор Лазаревић.

„Мали весељак: брод спасилац“ је оригинална норвешка прича о малом броду спасиоцу из приморског градића који је унапређен у главни спасилачки брод у великој луци, и који спашава свет уз помоћ његових старих пријатеља. Филм је заснован на дечијој књизи „Елијас: Мали брод спасилац“, која је објављена 1999. године у Норвешкој.

После храбре мисије спасавања у олујним временским приликама, млади спасилачки чамац Елијас позван је да почне да ради у великој луци. Узбуђено прихвата и напушта стари живот и пријатеље, али убрзо схвата да веће није увек боље. Када открије да локална криминална банда ископава драгоцени метал који има моћ да утиче на временске неприлике, Елијас ће схватити да ће морати да затражи помоћ од старих пријатеља како би раскринкао планове банде. Породични филм „Мали весељак: брод спасилац“, који носи универзалну поруку намењену свим генерацијама, наћи ће се пред домаћом публиком од 1. фербуара, синхронизован на српски језик.

 

 

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања