Културни центар домаћин најбољима

28/11/2015

У Културном центру Новог Сада на Трибини младих данас 28. новембра, организован је пријем најбољих ученика и ученичких тимова који су учествовали у пројекту “Учим+Знам=Вредим”. Том приликом, обратили су се Покрајнски секретар за науку и технолошки развој Владимир Павлов, в.д. директор Културног центра Новог Сада Бојан Панаотовић, Драгана Ћорић из Удружења,,Родитељ”, члан Градског већа за спорт и омладину Предраг Свилар, као и  Александар Савановић председник удружењ за промоцију друштвене одговорности.

Удружење за промоцију друштвене одговорности из Новог Сада реализовало је пројекат “Учим+Знам=Вредим”, који за циљ има промоцију најбољих ученика и ученичких тимова основних и средњих школа са територије Новог Сада, који су освојили награде на Републичким И Мећународним такмичењима у науци и уметности у школској 2014/2015. години.

На завршници пројекта “Учим+Знам=Вредим” присутнима се прво обратио Владимир Павлов, који се захвалио пре свега ђацима, али и њиховим родитељима. Не сме се све завршити на билбордима, наша је обавеза да ову децу подржимо на сваки могући начин- рекао је Павлов.

– Ови млади људи представљају велику друштвену вредност и неопходно је да им указемо пажњу и да их подстакнемо да и даље унапређују себе, своје знање и способности. -истакао је Бојан Панаотовић, додавши, да је ово најбољи пројекат у протеклих двадесет година и да је Културном центру Новог Сада част да се завршница пројекта ,,Учим+Знам=Вредим” одигра управо на овом месту.

Драгана Ћорић се испред Удружења ,,Родитељ” захвалила ученицима и њиховим родитељима на упорности и љубави који су предуслов за квалитетан и здрав развој младих.

Свечаност је завршена уручивањем захвалница, пригодних поклона и представљањем најбољих од најбољих. Том прииком Александар Савановић нагласио да је пројекат ,,Учим+Знам=Вредим” окупио људе око једног циља,  промоције правих људских вредности. Овако треба да изгледају билборди нашег града. – са поносом истиче Савановић.

Фото: Милица Стојанац

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања