Конкурс за учешће на Акустичарском фестивалу младих „UNFEST 2016“

22/11/2016

Акустичарски фестивал младих „UNFEST 2016“ је музички фестивал који промовише омладинско стваралаштво и њихову креативност. Млади неафирмисани бендови на овом фестивалу аплицирају за ауторским композицијама у оквиру годишњег конкурса и тако стичу могућност да своја ауторска дела представе најширој публици. Ово је трећи „UNFEST 2016“ по реду , а досадашња два су у потпуности оправдала очекивања.
Након избора најбољих ауторских нумера, селектор фестивала одабраће шест до осам финалиста који ће наступити у финалном делу програма у „СТУДИУ М“ у Новом Саду, 8. децембра 2016.године.
Милан Ђурђевић, композитор и фронтмен групе Неверне Бебе који је изабран за селектора овогодишњег UNFESTА, очекује да и трећи „UNFEST 2016“  буде организован на високом нивоу, а очекује и велики број квалитетних композиција.
Публика ће у ревијалном делу уживати у звуцима ауторских нумера једног од најпризнатијих кантаутора са ових простора, Зорана Кикија Лесандрића.
Информације о фестивалу могу се наћи на званичном сајту фестивала: www.unfest.info Текст конкурса и онлине пријаву можете пронаћи на: http://unfest.info/konkurs/

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања