Конкурс за кантауторе из региона – фестивал Поезика

28/04/2016

Будите и ви део регионалне музичке ауторске сцене!

Пријавите се, учествујте и победите на конкурсу фестивала Поезика, који ће се одржати у Културном центру Новог Сада 3. 4. и 5. јуна 2016. И ове четврте године, фестивал наставља да представља најбоље ауторе из региона и јача музичку ауторску сцену. Публика Новог Сада је претходних година могла да види и чује изузетне ауторе и бендове као што су Горибор, Дамир Имамовић, Stray  Dоgg, Сара Ренар, Крис Екман и многе друге, а ове године представиће музичаре који припадају новом таласу музичке сцене, захваљујући којима је кантауторство све популарније, а то су Краљ Чачка, Ана Ћурчин, Тi, Lovely Quinces, као и они аутори који ће своју прилику да наступе добити путем конкурса који је отворен до 1. маја.

poezika
Право да учествују на конкурсу имају музичари који изводе искључиво ауторске песме, уз пратњу једног инструмента. Два најбоља кантаутора односно кантауторке, на основу конкурса својим наступом отвориће програмске вечери. На тај начин ће представити своју уметност новосадској публици, а уједно ће имати прилику да се упознају с кантауторима, бендовима, и продуцентима из региона.
Јавним гласањем путем Магазина Поезика www.magazin.poezika.com публика бира једног победника конкурса, а другог ће изабрати стручни жири, у саставу: Душан Страјнић Дукат – музичар, Милош Зубац – музичар и књижевник, Јања Лончар – композитор, Милош Дробњаковић – музички продуцент.

Заинтересовани аутори могу да се пријаве путем апликације на сајту www.poezika.com

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања