Конкурс за кантауторе из региона ‒ фестивал Поезика

08/04/2017

Будите и ви део регионалне музичке ауторске сцене!

Пријавите се, учествујте и победите на конкурсу фестивала Поезика, који ће се одржати у Културном центру Новог Сада 9. и 10. јуна 2017. И ове пете године, фестивал наставља да представља најбоље ауторе из региона и јача музичку ауторску сцену. Публика Новог Сада је претходних година могла да види и чује изузетне ауторе и бендове као што су Горибор, Дамир Имамовић, Ана Ћурчин, Група Ти, Краљ Чачка, Крис Екман, Ребел Стар, Сара Ренар, Телемама, Lovely Quinces и многе друге.
Право да учествују на конкурсу имају музичари који изводе искључиво ауторске песме, уз пратњу једног инструмента. Два најбоља кантаутора односно кантауторке по избору жирија и публике својим наступом отвориће програмске вечери. На тај начин ће представити своју уметност новосадској публици, а уједно ће имати прилику да се упознају с кантауторима, бендовима, и продуцентима из региона.
Јавним гласањем путем Магазина Поезика www.magazin.poezika.com публика бира једног победника конкурса, а другог ће изабрати стручни жири, у саставу: Душан Страјнић Дукат – музичар, Милош Зубац – музичар и књижевник, Јања Лончар – композитор, Милош Дробњаковић – музички продуцент.

Заинтересовани аутори могу да се пријаве путем апликације на сајту www.poezika.com

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања