Конкурс за кантауторе из региона ‒ фестивал Поезика

query_builder

Будите и ви део регионалне музичке ауторске сцене!

Пријавите се, учествујте и победите на конкурсу фестивала Поезика, који ће се одржати у Културном центру Новог Сада 9. и 10. јуна 2017. И ове пете године, фестивал наставља да представља најбоље ауторе из региона и јача музичку ауторску сцену. Публика Новог Сада је претходних година могла да види и чује изузетне ауторе и бендове као што су Горибор, Дамир Имамовић, Ана Ћурчин, Група Ти, Краљ Чачка, Крис Екман, Ребел Стар, Сара Ренар, Телемама, Lovely Quinces и многе друге.
Право да учествују на конкурсу имају музичари који изводе искључиво ауторске песме, уз пратњу једног инструмента. Два најбоља кантаутора односно кантауторке по избору жирија и публике својим наступом отвориће програмске вечери. На тај начин ће представити своју уметност новосадској публици, а уједно ће имати прилику да се упознају с кантауторима, бендовима, и продуцентима из региона.
Јавним гласањем путем Магазина Поезика www.magazin.poezika.com публика бира једног победника конкурса, а другог ће изабрати стручни жири, у саставу: Душан Страјнић Дукат – музичар, Милош Зубац – музичар и књижевник, Јања Лончар – композитор, Милош Дробњаковић – музички продуцент.

Заинтересовани аутори могу да се пријаве путем апликације на сајту www.poezika.com

4Shares

Остави коментар

comment
Ваша имејл адреса неће бити јасно објављена. Поља која су обавезна обележена су са *
account_circle
email
language