Ен Бенкрофт – „Ка успеху, корак по корак” и Пол Диорио – „Креатор, а не жртва“

11/09/2014

 

 

Бизниснова центар за проактивно пословање и Културни центар Новог Сада са задовољством вас позивају на предавања:

Ен Бенкрофт – Ка успеху, корак по корак

Пол Диорио – Креатор, а не жртва

22. септембар 2014. од 18 до 20 часова, Културни центар Новог Сада, Католичка порта 5,

Ен Бенкрофт (Ann Bancroft)

Тренерица животних вештина, 25 година професионално помаже људима по целом свету. Крозискуство у раду са децом, старима и вођењу сопственог бизниса осмислила је програм кроз који људима помаже да развију своје потенцијале. Њен систем рада заснован је на принципу употребе их за даљи напредак у животу.

Ка успеху корак по корак – предавање се заснива на приницпима лајф-коучинга (life coaching) или тренинга животних вештина. Предавање садржи и практичне вежбе које ће учесницима/ама омогућити да размотре сопствене ставове, обрасце размишљања, животне приоритете и циљеве. Након тога ће применити метод који Ен Бенкрофт користи у раду са својим клијентима „животни циклус“ и проћи кораке од креирања идеје до реализације и остварења својих циљева, потенцијалне препреке на том путу и начине размишљања и деловања  који  им  могу  помоћи.

Пол Диорио (Paul Diorio)

Психотерапеут са усмерењем у трансакционој анализи и 15 година искуства у области саветовања група и појединаца. Пoл је члан MBACP (British Association for Counselling and Psychotherapy), ITA (Institute of Transactional Analysis) i EATA (European Association for Transactional Analysis).

Креатор насупрот жртве  – предавање се заснова на теорији оснажујуће динамике TED (The Empowerment Dynamic) аутора Dejvida Vomeldorfa (David Emerald Womeldorff) која нуди решење за Карпманов драмски троугао. Уместо улоге жртве можемо постати креатори. Креатор је неко ко посвећује време томе да размишља шта је то што он/она жели – шта је његов/њен дугорочни циљ или визија. Креатори су оријентисани на резултатеа не на проблем. Проблеми ће се увек јавити, али можемо их доживети другачије. Проблем је соба или ситуација која приморава креатора да разјасни свој циљ. Они нас подстичу да се изјаснимо о томе шта је то. Улаз је бесплатан уз обавезну пријаву на имејл адресу: [email protected] – до петка 19.09. 2014. Образац за пријаву можете наћи у прилогу или га затражити путем наведене адресе. Предавања су на енглеском језику уз обезбеђен превод.

 Предавања су једна од активности у оквиру пројекта „Оснаживање младих за проактиван приступ запошљавању и самозапошљавању“, подржаног од стране Градске управе за спорт и омладину, Града Новог Сада. Учесници/е предавања ће имати прилику да учествују и на осталим активностима које ће им бити представљене.

Радујемо се вашем присуству!

Више информација: [email protected] ;  

www.biznisnova.com www.facebook.com/UdruzenjeBiznisnova      

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања