Дани индонежанског филма у Културном центру Новог Сада од 03. до 06. октобра

02/10/2019

Дани индонежанског филма биће отворени романтичном комедијом и драмом „Шта се десило са љубављу?“ у режији Ририја Ризе, у четвртак 03.октобра у 21 сат. Дани индонежанског филма ће почети свечаним коктелом у 20 сати. Затим нас, пре пројекције,  у 20.30 очекује индонежански традиционални плес.

Посетиоци ће такође имати прилику да се упознају са врсним филмским ствараоцима. У Нови Сад долазе главни глумац филма „Шта се десило са љубављу? 2“, Николас Сапутра и режисерка филма „Кобој факултет“ Секар Ају Асмара.

У петак 04.10. у 16 сати у биоскопској сали Културног центра Новог Сада управо Николас Сапутра и Секар Ају Асмара одржаће једночасовну радионицу за све заинтереосване. Тема радионице је развој филма у Индонезији, али и савети, из прве руке, како снимити квалитетан филм.

Током четири дана филмске манифестације, од 3. до 6. октобра, посетиоци ће имати прилику да виде филмове најновије продукције нама мало познате кинематографије. Поред филма „Шта се десило са љубављу? 2“, посетиоце очекују бројна остварења као што су: „Кобој факултет“ (2019), који потписују Пиди Баик и Тубагус Деди, „Бовен Дигоел“ (2017) ФХ Пурномоа, „Инстант херој“ (2016) Фаџара Бустомија.

Улаз на све пројекције је бесплатан.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања