Budi bolji partner – Kako pametno da se svađate sa partnerom?

14/11/2016

U Klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada 18. novembra sa početkom u 19.00 časova TIM centar u saradnji sa Kulturnim centrom Novog Sada organizuje  besplatno predavanja ,,Budi bolji’’.
,,Budi bolji’’ je razvojni projekat koji obuhvata dva odvojena dela: Predavanja““ i „Petak sa psihoterapeutom“ u okviru kojih se razgovara o konstruktivnim principima unapređenja kvaliteta života. Predavanja su usmerena na vitalne aspekte funkcionisanja na poslu, u partnerskim odnosima, u porodici i prema sebi, a svako predavanje prati veče sa psihoterapeutom tokom kog se istoj temi pristupa iz određene psihoterapijske perspektive.

Predavanje i petak sa psihoterapeutom na prvu temu „Budi bolji na poslu – Ima li života nakon stresnog dana na poslu?“ je prošlo odlično i nastavljamo da radimo svi zajedno da budemo bolji.

Sledi nam predavanje „Budi bolji partner – Kako pametno da se svađate sa partnerom?“

Predavač je Milica Novkov, Senior Consultant, HR & Education

Biografija

Milica je trener sa iskustvom, sertifikovani psihoterapeut i pridruženi član Albert Ellis instituta u New York-u. Završila je psihologiju, kao i dvogodišnje studije “Leadership and Development” Yönkoping Univerziteta iz Švedske. Sertifikovani stručnjak za Analizu individualnih potencijala Instituta za kognitivni menadžment iz Štutgarta.

Najbolja je kad se prave vizije i nemoguće misije, kad treba motivisati i inspirisati. Povremeno je pozajmimo i našim klijentima da i u njima probudi skriveni potencijal. Kroz treninge, koučing, psihoterapiju i konsultantski rad polako ali sigurno poboljšava svet u kojem živimo. Iskreno se raduje kada kod klijenata prepozna promenu i napredovanje.

Zaljubljena je u kampovanje, putovanja, more i avanture. Redovna na pozorišnim predstavama i gradskim koncertima svih vrsta. Posvećeno gaji svoje povrće i začinsko bilje, a u tom poduhvatu joj rado pomaže mali, plavi sin.

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja