Буди бољи партнер – Како паметно да се свађате са партнером?

14/11/2016

У Клубу „Трибина младих“ Културног центра Новог Сада 18. новембра са почетком у 19.00 часова ТИМ центар у сарадњи са Културним центром Новог Сада организује  бесплатно предавања ,,Буди бољи’’.
,,Буди бољи’’ је развојни пројекат који обухвата два одвојена дела: Предавања““ и „Петак са психотерапеутом“ у оквиру којих се разговара о конструктивним принципима унапређења квалитета живота. Предавања су усмерена на виталне аспекте функционисања на послу, у партнерским односима, у породици и према себи, а свако предавање прати вече са психотерапеутом током ког се истој теми приступа из одређене психотерапијске перспективе.

Предавање и петак са психотерапеутом на прву тему „Буди бољи на послу – Има ли живота након стресног дана на послу?“ је прошло одлично и настављамо да радимо сви заједно да будемо бољи.

Следи нам предавање „Буди бољи партнер – Како паметно да се свађате са партнером?“

Предавач је Милица Новков, Senior Consultant, HR & Education

Биографија

Милица је тренер са искуством, сертификовани психотерапеут и придружени члан Алберт Еллис института у New York-u. Завршила је психологију, као и двогодишње студије “Leadership and Development” Yönkoping Универзитета из Шведске. Сертификовани стручњак за Анализу индивидуалних потенцијала Института за когнитивни менаџмент из Штутгарта.

Најбоља је кад се праве визије и немогуће мисије, кад треба мотивисати и инспирисати. Повремено је позајмимо и нашим клијентима да и у њима пробуди скривени потенцијал. Кроз тренинге, коучинг, психотерапију и консултантски рад полако али сигурно побољшава свет у којем живимо. Искрено се радује када код клијената препозна промену и напредовање.

Заљубљена је у камповање, путовања, море и авантуре. Редовна на позоришним представама и градским концертима свих врста. Посвећено гаји своје поврће и зачинско биље, а у том подухвату јој радо помаже мали, плави син.

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања