Besplatna radionica “Stvaranje puta vrednosti”

02/06/2016

Besplatna promo radionica “Stvaranje puta vrednosti” održava se u utorak 07.06.2016 u Klubu „Tribina mladih“ od 13-15. časova.

Radionica  predstavlja segment treninga u okviru kojeg će učesnici imati mogućnost da svoju ideju (zamisao) sagledaju iz različitih uglova. Provere svoju odluku i spoznaju ključne informacije koje su potrebne za realizaciju iste. Trening predstavlja mogućnost mentorske i profesionalne podrške na konkretnim studijama slučaja. Trening je potpuno inovativan pristup u kojem polaznici stiču nova znanja na osnovu praktičnog iskustva.

Ko organizuje radionicu?
Aleksandar Pokrajac, kreativac i preduzetnik koji se aktivno bavi društvenim preduzetništvom, posticanjem samozapošljavanja, mentoringom, razvojem obuka i treninga u oblastima profesionalnog i poslovnog razvoja.
Darko Milanković, stvaralac i preduzetnik koji se aktivno bavi razvojem obuka i treninga, pisanjem i vođenjem projekata, formalnim i neformalnim obrazovanjem u oblasti profesionalnog i ličnog razvoja. Internacionalno iskustvo u upravljanju inovacijama, projekt menadžmentu i građenju timskih odnosa.

 

Šta je besplatna promo radionica “Stvaranje puta vrednosti”?
Besplatna promo radionica “Stvaranje puta vrednosti” predstavlja trening u okviru kojeg će učesnici imati mogućnost da svoju ideju (zamisao) sagledaju iz različitih uglova. Provere svoju odluku i spoznaju ključne informacije koje su potrebne za realizaciju iste. Trening predstavlja mogućnost mentorske i profesionalne podrške na konkretnim studijama slučaja. Trening je potpuno inovativan pristup u kojem polaznici stiču nova znanja na osnovu praktičnog iskustva.

 

Zašto je korisno doći na radionicu?

Ljudi koji su zainteresovani da preispitaju svoje ideje i odluke dobrodošli su na radionicu jer imamo iznenađenje. Cilj radionice jeste osnaživanje preduzetničkih, kreativnih, inspirativnih ideja koje imaju tržišni potencijal i sagledavanje neophodnih koraka potrebnih za uspešnu realizaciju.

 

Kako i kome da se prijave učesnici?

Učesnici koji su zainteresovani za dolazak na radionicu neophodno je da se prijave putem email adrese [email protected] ili da nas kontaktiraju putem sledećih telefona. Ograničen je broj učesnika.

064/4693021 – Darko Milanković
069/777868 – Aleksandar Pokrajac

Ostavi komentar

Vaš komentar će biti proveren pre objavljivanja