Бесплатна радионица “Стварање пута вредности”

02/06/2016

Бесплатна промо радионица “Стварање пута вредности” одржава се у уторак 07.06.2016 у Клубу „Трибина младих“ од 13-15. часова.

Радионица  представља сегмент тренинга у оквиру којег ће учесници имати могућност да своју идеју (замисао) сагледају из различитих углова. Провере своју одлуку и спознају кључне информације које су потребне за реализацију исте. Тренинг представља могућност менторске и професионалне подршке на конкретним студијама случаја. Тренинг је потпуно иновативан приступ у којем полазници стичу нова знања на основу практичног искуства.

Ко организује радионицу?
Александар Покрајац, креативац и предузетник који се активно бави друштвеним предузетништвом, постицањем самозапошљавања, менторингом, развојем обука и тренинга у областима професионалног и пословног развоја.
Дарко Миланковић, стваралац и предузетник који се активно бави развојем обука и тренинга, писањем и вођењем пројеката, формалним и неформалним образовањем у области професионалног и личног развоја. Интернационално искуство у управљању иновацијама, пројект менаџменту и грађењу тимских односа.

 

Шта је бесплатна промо радионица “Стварање пута вредности”?
Бесплатна промо радионица “Стварање пута вредности” представља тренинг у оквиру којег ће учесници имати могућност да своју идеју (замисао) сагледају из различитих углова. Провере своју одлуку и спознају кључне информације које су потребне за реализацију исте. Тренинг представља могућност менторске и професионалне подршке на конкретним студијама случаја. Тренинг је потпуно иновативан приступ у којем полазници стичу нова знања на основу практичног искуства.

 

Зашто је корисно доћи на радионицу?

Људи који су заинтересовани да преиспитају своје идеје и одлуке добродошли су на радионицу јер имамо изненађење. Циљ радионице јесте оснаживање предузетничких, креативних, инспиративних идеја које имају тржишни потенцијал и сагледавање неопходних корака потребних за успешну реализацију.

 

Како и коме да се пријаве учесници?

Учесници који су заинтересовани за долазак на радионицу неопходно је да се пријаве путем емаил адресе стварањеxвредности@гмаил.цом или да нас контактирају путем следећих телефона. Ограничен је број учесника.

064/4693021 – Дарко Миланковић
069/777868 – Александар Покрајац

Остави коментар

Ваш коментар ће бити проверен пре објављивања